Hrišćanin

Isus Hristos

  • Stih:

    Jer Bogu tako omile svet da je i Sina svog Jedinorodnog dao, da nijedan koji Ga veruje ne pogine, nego da ima život večni.

    Evanđelje po Jovanu 3:16

  • Pogledajte!

    Site Bozija Rec
  • Video Propovedi

30. Mart – Molitva, zahvalnost, hvala

Posted by danck19 on 30 March 2013

“ Gospod je blizu. Ne brinite se nizašta nego u svemu molitvom i moljenjem sa zahvaljivanjem da se javljaju Bogu iskanja vaša. I mir Božji, koji prevazilazi svaki um, da sačuva srca vaša i misli vaše u Gospodu Isusu.” (Filipeni 4.6-7)

Ne briga, nego molitve. Ne strah, nego zajedništvo puno radosti sa Bogom. Donesite vaše potrebe pred Boga vašeg života, Čuvaru vaših duša. Donesite ih sa duplom merom molitve i hvale bez imalo sumnje, nego imajte duh zahvalnosti u tim molitvama. Budimo sigurni da su naše molitve ispunjene od Boga i proslavljajmo Ga zbog toga. On nam daje tu blagodat; da mu donesemo našu hvalu. Ne dopustite da neka potreba ne bude iznesena pred Njim i da vas ta potreba muči iznutra; donesite sve pred Njega. Trčite, ne ka ljudima, nego samo Bogu, Ocu Gospoda Isusa koji vas voli u Njemu.

Na ovaj način ćete naći sam Božiji mir. Nećeš biti u stanju da razumeš mir koji te je obuzeo kao u nekom beskrajnom zagrljaju. Srce i um, kroz Isusa Hrista, će potonuti u okean mira. I ako dođe smrt, siromaštvo ili progonstvo, bićeš u Gospodu Isusu pod zaštitom od bilo kakvog vetra ili oblaka koji ti preti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: