Hrišćanin

Isus Hristos

  • Stih:

    Jer Bogu tako omile svet da je i Sina svog Jedinorodnog dao, da nijedan koji Ga veruje ne pogine, nego da ima život večni.

    Evanđelje po Jovanu 3:16

  • Pogledajte!

    Site Bozija Rec
  • Video Propovedi

9. Mart – Moli se za mir

Posted by danck19 on 9 March 2013

“I tražite dobro gradu, u koji vas preselih, i molite se za nj Gospodu, jer u dobru njegovom biće vama dobro!” (Jeremia 29:7)

Poziv koji imamo u ovom tekstu bi trebao da da podstrek svima nama koji smo stranci i putujemo u ovom svetu, da radimo za uspeh i mir države u kojoj živimo. Naš narod i grad u kojem živimo bi trebao da bude blagosloven kroz neše česte molitve i trebali bi da se zajedno molimo iz srca svake nedelje za vlast i državu. Istrajmo u molitvi kako bi Bog sačuvao blagoslov mira. Kad bi došle pobune sa krvoprolićem ili rat u našoj državi, plakali bi gorko. Molimo se dakle za mir, trudeći se da dajemo savete kroz koje će se ljudi međusobno zbližiti vezom ljubavi. Zar nije poželjno da živimo u miru? Ta stvar nam omogućava da vaspitamo svoju decu u strahu Gospodnjem i možemo bez prepreke širiti Evanđelje.

Molimo se dakle puno za našu državu ispovedajući naše nacionalne grehe i tražeći oproštenje i blagoslov u ime ljubavi Gospoda Isusa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: